PENGUMUMAN UTK PELANGGAN YG DIHORMATI.


"Lawanye" memohon maaf kepada semua kerana terpaksa berhenti beroperasi utk suatu jangka masa tertentu atas sebab kesihatan dan akan dimaklumkan kemudian bila "lawanye" kembali beroperasi.


SaLe!!..pOtONgan HaRgA!!...diScOunt!!!leSs!!..CEPATTTTT!!!
TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG KE lawanye.com !!!!

TERMA BELIAN1. Email atau sms kod dan saiz baju - email : ozit08@yahoo.com atau sms : 019-32256852.Tunggu confirmation order dari Lawanye.com3.Pembayaran boleh dibuat melalui MAYBANK ke no akaun berikut : 5144 2200 06324. Emailkan bukti pembayaran, nama,no hp dan alamat lengkap anda5. Baju yang dipesan akan dihantar selepas pihak kami menerima bukti pembayaran.6. Barangan akan dipos menggunakan
Poslaju @ courier service (mana2 mengikut persetujuan)- Semenanjung MalaysiaPas laju - RM 6.00 -RM 10.00 bergantung kepada jumlah baju (seterusnya bergantung kepada perundingan).- Sabah & Sarawak - RM15.oo bergantung kepada jumpah baju7- STATUS BAJU DI lawanye.com:reserved - bermakna baju tu dah di”chup” oleh pelanggan tapi pembayaran belum dibuat ( 2 hari je simpan tau!! kalau tiada sebarang berita atau pembayaran..maka pihak “Lawanye.com” akan menjualnya kepada pelanggan lain yg lebih berminat)Baju yg di “reserved” hanya akan disimpan selama DUA (2) hari sahaja..sekiranya pihak kami tidak menerima sebarang pembayaran samada penuh atau pun deposit maka pihak kami berhak menjualnya kepada pelanggan lain yg berminat tanpa sebarang notis..booked - customer dah bayar duit booking..Pelanggan juga boleh membuat bayaran ansuran sebanyak 2x. dan Penghantaran barang hanya akan dilaku kan setelah pembayaran kali kedua selesai dibuat/dijelaskan..- pelanggan blh menukar baju yg di”booking” sekiranya berubah hati tapi dalam masa 2 hari dari tarikh booking…..- sekiranya pelanggan membatalkan booking maka first payment tidak akan dikembalikansold - pembayaran telah dibuat dan penghataran telah dilakukanNote: Pihak lawanye.com akan memastikan barang yg akan diposkan berada dalam keadaan yg baik. Sekiranya terdapat sebarang kecacatan pada barang tersebut maka "lawanya.com" akan maklumkan pada pembeli sebelum penghantaran dibuat. (Samada Wang akan dikembalikan atau discout mengikut persetujuan perundingan 2 pihak)."lawanye.com" tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan / kehilangan barangan disebabkan oleh pihak ketiga semasa proses penghantaranPERINGATAN:- Barang tidak boleh dikembalikan atau ditukar setelah penghantaran dibuat/diposkan. Jadi sila pastikan saiz dan pilihan yg ditempah adalah tepatLawanye.com berhak meminda mana-mana terma pada bila-bila masa**.Sebarang pertanyaan bolehlah email di ozit08@yahoo.com.sO sELamAt BeR'sHopPinG'!!!semoga selesa berurusan dgn "lawanye.com"ARBAYA - (Ab02-RM180) (Ab01,Ab03,Ab09 - RM200) (Ab04,Ab05,Ab06,Ab07,Ab08 - RM250)

Khamis, 30 April 2009

BLOUSE & SKIRT


BAJU: Free Size (MERAH) ---> SOLD NORHAFIZAH
SKIRT: Size M (HITAM)

BAJU: Free Size (Purple+Grey)
SKIRT: Size M (Grey)

Ukuran:

Baju Free Size: (bahu 17", Pjg lengan 19")
Material : Ciffon

Skirt : S=pinggang 24" punggung 34"
:M=pinggang 27" punggung 36"
:L=pinggang28" punggung 37"
:XL= pinggang 28" punggung 38"
Material: Tshirt (stretchable)


Note: Utk setiap belian baju diatas, inner (Singlet & Tiub) boleh didapati Dgn tambahan RM8.00 sahaja
_______________________________________________________________
Click pada "catatan lama" di atas @ Click
pada "jenis pakaian" di sebelah kiri Untuk Melihat Lebih Banyak
KoleksipYzam Page Pets