PENGUMUMAN UTK PELANGGAN YG DIHORMATI.


"Lawanye" memohon maaf kepada semua kerana terpaksa berhenti beroperasi utk suatu jangka masa tertentu atas sebab kesihatan dan akan dimaklumkan kemudian bila "lawanye" kembali beroperasi.














SaLe!!..































pOtONgan HaRgA!!...































diScOunt!!!































leSs!!..































CEPATTTTT!!!
































TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG KE lawanye.com !!!!

TERMA BELIAN



1. Email atau sms kod dan saiz baju - email : ozit08@yahoo.com atau sms : 019-3225685



2.Tunggu confirmation order dari Lawanye.com



3.Pembayaran boleh dibuat melalui MAYBANK ke no akaun berikut : 5144 2200 0632



4. Emailkan bukti pembayaran, nama,no hp dan alamat lengkap anda



5. Baju yang dipesan akan dihantar selepas pihak kami menerima bukti pembayaran.



6. Barangan akan dipos menggunakan
Poslaju @ courier service (mana2 mengikut persetujuan)



- Semenanjung Malaysia



Pas laju - RM 6.00 -RM 10.00 bergantung kepada jumlah baju (seterusnya bergantung kepada perundingan).



- Sabah & Sarawak - RM15.oo bergantung kepada jumpah baju











7- STATUS BAJU DI lawanye.com:







reserved - bermakna baju tu dah di”chup” oleh pelanggan tapi pembayaran belum dibuat ( 2 hari je simpan tau!! kalau tiada sebarang berita atau pembayaran..maka pihak “Lawanye.com” akan menjualnya kepada pelanggan lain yg lebih berminat)







Baju yg di “reserved” hanya akan disimpan selama DUA (2) hari sahaja..sekiranya pihak kami tidak menerima sebarang pembayaran samada penuh atau pun deposit maka pihak kami berhak menjualnya kepada pelanggan lain yg berminat tanpa sebarang notis..











booked - customer dah bayar duit booking..







Pelanggan juga boleh membuat bayaran ansuran sebanyak 2x. dan Penghantaran barang hanya akan dilaku kan setelah pembayaran kali kedua selesai dibuat/dijelaskan..- pelanggan blh menukar baju yg di”booking” sekiranya berubah hati tapi dalam masa 2 hari dari tarikh booking…..- sekiranya pelanggan membatalkan booking maka first payment tidak akan dikembalikan











sold - pembayaran telah dibuat dan penghataran telah dilakukan











Note: Pihak lawanye.com akan memastikan barang yg akan diposkan berada dalam keadaan yg baik. Sekiranya terdapat sebarang kecacatan pada barang tersebut maka "lawanya.com" akan maklumkan pada pembeli sebelum penghantaran dibuat. (Samada Wang akan dikembalikan atau discout mengikut persetujuan perundingan 2 pihak).







"lawanye.com" tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan / kehilangan barangan disebabkan oleh pihak ketiga semasa proses penghantaran







PERINGATAN:- Barang tidak boleh dikembalikan atau ditukar setelah penghantaran dibuat/diposkan. Jadi sila pastikan saiz dan pilihan yg ditempah adalah tepat







Lawanye.com berhak meminda mana-mana terma pada bila-bila masa











**.Sebarang pertanyaan bolehlah email di ozit08@yahoo.com.











sO sELamAt BeR'sHopPinG'!!!



semoga selesa berurusan dgn "lawanye.com"



ARBAYA - (Ab02-RM180) (Ab01,Ab03,Ab09 - RM200) (Ab04,Ab05,Ab06,Ab07,Ab08 - RM250)

Isnin, 18 Mei 2009

KURUNG PAHANG

NOW RM80


KURUNG PAHANG


SAIZ S: SOLD
(SAIZ M: (SOLD_Li)
SAIZ L: SOLD




SAIZ XS: SOLD (LIZA)
SAIZ M: STILL AVAILABLE
SAIZ M: STILL AVAILABLE

SAIZ S: (SOLD - Li)
SAIZ L: (SOLD -Li)

SAIZ S : STILL AVAILABLE
SAIZ M: STILL AVAILABLE
BAJU KAT ATAS ADA WARNA HUJAU JUGAK...TAU..TAPI LUPA UPLOAD LER
KURUNG TRADISIONAL
SAIZ L: SOLD CHE NA



UKURAN SAIZ - KURUNG PAHANG
XS-> bahu: 14" dada: 34" pjg lengan:20" Labuh:37"
S -> bahu: 15 1/2" dada: 38" pjg lengan:21" Labuh:38 1/2"
M -> bahu: 16" dada: 40" pjg lengan:22" Labuh:38 1/2"
L -> bahu: 16" dada: 43" pjg lengan:22 1/2" Labuh:39"
UKURAN SAIZ - KURUNG TRADISIONAL
L -> bahu: 16 1/2" dada: 42" pjg lengan:21" Labuh:38"
Tidak termasuk Accessories
_______________________________________________________




Click pada "catatan lama" di atas @ Click
pada "jenis pakaian" di sebelah kiri Untuk Melihat Lebih Banyak
Koleksi


Recent Posts


pYzam Page Pets